Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
A więc jak już wam wiadomo dodałem spis wyposażenia potrzebnego nam do działań na wysokości. Z racji tego że sami wiecie nie każdy uważa na szkoleniach a większość z was po dwóch godzinach albo jest znudzona szkoleniami albo zwyczajnie ma to w dupie i generalnie ma wyjebke. Doszedłem do wniosku że materiał z tego zakresu jest tak duży że takie szkolenia z tego działu będą przeprowadzane tylko raz na 2 miesiące i będą dla chętnych i uwaga: najbardziej zaangażowanych strażaków- ratowników. Po takich szkoleniach zostanie ogłoszony termin egzaminu z zakresu tych działań. Po przejściu takiego egzaminu z wynikiem pozytywnym dana osoba oczywiście z jednostką przeszkoloną do tego typu działań będzie upoważniona do wyjazdu na akcje obejmujące ten zakres. Jednak gdy ktoś nie zda będzie musiał poczekać na kolejne szkolenia i egzaminy. Pewnie większość z was uzna to że mam wyjebane na was i nie chce szkolić wszystkich z tego. Już wyjaśniam, nie mam ochoty 2 godzinny tłuc jednego i tego samego materiału żeby potem część z was po tym czasie po zapytaniu dotyczących szkolenia odpowiadało "yyy nie wiem yyy" itp. Proszę o podpisanie się poniżej tego postu, swój nick z gry oraz mumble i pasek z strony pylife. Zapisy potrwają do jutra godziny 20:00 po zakończeniu terminu zostanie ta lista zweryfikowana przez zarząd OSP i ewentualnie poprawiona, nie ma tak na zasadzie odwalałem mam 3 ostrzeżenia ale się wpisze żeby potrolować. Potem sporządzimy listę tych osóbpo naszej weryfikacji zostanie ona ukazana wam i wpisany termin szkolenia. Dziękuje za przeczytanie i zapraszam na zapisy.
Wzór
Pasek z strony pylife:
Nick mumble:
Nick z gry:
Dlaczego to ty chcesz uczestniczyć w tych szkoleniach?:
Liczba ostrzeżeń:
Wzór
Pasek z strony pylife:
Nick mumble:Kinia
Nick z gry:Kinia.
Dlaczego to ty chcesz uczestniczyć w tych szkoleniach?:Chce wiedzieć więcej niż teraz bardzo mi na tym zależy
Liczba ostrzeżeń:0
Strony: 1
Wątek zamknięty