Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Na początku chciałbym podziękować wszystkim osobom, które przez ten kawał czasu (ok. 4 miesiące czynnej służby) współpracowały
ze mną w tej urzędówce.
Odchodzę z powodu braku zainteresowania tą urzędówką, po prostu mi się znudziło, mało to, jest co raz więcej odwalaczy za co mi się dostaje, nikomu innemu.
Głównie chciałbym podziękować ekipie z którą trzymałem sztame i nigdy nie miałem z nimi problemu, jak był to się wyjaśniał. Oczywiście.. W każdej ekipie powstają jakieś problemy, u mnie było to "doniesienie" na Kinie, którą też poniżej napiszę, bo była mi osobą bliską, jeżeli chodzi o OSP. Zaznajomiła mnie z tematem itp. Najbardziej chciałbym pozdrowić gorąco i podziękować najlepiej kadrze panującej na początku wakacji, czyli:
Ponadto ekipę starych druhów:
I oczywiście najlepszego szkoleniowca OSP, przy którym osiągnałem sporą wiedzę pożarniczą poczynając od tego jak byłem w tym całkowitym świeżakiem (dla jasności nie jestem w żadnym MDP, OSP itp.)
Jeżeli o kimś zapomniałem to sorki, pisane na szybko Dzięki jeszcze raz za te piękne 4 miesiące i niezapomniane chwile! Dzięki ziomeczki i do następnego!
-Były
Aż się popłakałem, że mnie nie dodałeś .
JESTEM PIERWSZY, FEJM.
PA FORESTYdwagie
- kiedyś hehe
Szatan nie zapomne o Tobie, no fear
Wiadomość dodana po 14 min 17 s:
To jest nie mozliwe jak mozna sie przywiazac do internetowej grupki osob. Jeszcze pozdrawiam Cie Marek, zebys mi nie plakal po nocach ze Cie nie wpisalem.. Spamuje bo edytowac nie moge
Pewnie wielu z was przeoczylem, ale jezeli wspomnicie o sobie to waa nigdy nie zapomnę, dzieki jeszcze raz! Czasem wpadne na sluzbe!
-Były
Szkoda Forest będę tęsknił
Dzieki za wszystko :'(
3 maj się forest i za niedługo wracaj do OSP przynajmniej tyle,że się widzimy w Pozorantach
Straż Pożarna to nietylko moja pasja.-lecz moje życie !
Witam
Strony: 1
Wątek zamknięty